BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

like sini meh...mekasih..MUahh!

Thursday, December 29, 2011

Keja oo keja~!

Salam olls...


       Sudah lama tak sentuh blog..rindu la pulak..Tak sentuh blog bukan bermakna dah tak suka berblog...Busy sikit...Almaklum laa keja punya pasal..Tapi tapi tapi hari ni sudah diiktiraf sebagai penganggur terhebat kembali..Haha..Besa laa keja tu miera rasa tak brapa sesuai dgn miera..Dan sgt sgt lahh penat...Badan mulalahh jadi tak sihat*cerewetkah aku*...bukan bukan cerewet..tapi ia sememangnyaa penat.. kita tak taw mana rezeki kita bukan??mybe kat situ bukan lahtempat  mata pencarian miera..Mybe yes mybe not!hurmm=='




         Keja kat mana mana pun ada....cuma diri kita ni saja yang dapat tahan ke tidak..kalao lahh keja datang bergolek macam ayam golek kan baguss...kan kan...tapi itu hanya angan angan mat jenin....


   
        tapi ada pulak bila kita dah selesa keja tempat tuu.masa tengah cuti berehat di rumah sambil layan movie kat tb mentang mentang lah perot dah kenyang baru pas melantak,tetiba sampai SMS ...
                                           
   esok sila dtg kedai ambik gaji anda sebab syarikat kami
berasa anda tak sesuai dgn kerja sini,tq.                             
            
    


Boss pulak buang keja..Sungguh sadiss! Rasa nak cubit cubit saja boss tu kan..padahal kita bersungguh sungguh nak keja kat situ..




Macam macam kan bila dah sampai dunia pkerjaan..kena lahh berbnyak bersabar,,bukan senang nak jadi senang.dan senang kalo nak jdi susah.!


sekian.





2 comments:

  1. aku keja sementra ja dulu kat book store..ang keja tak?^^

    ReplyDelete